Lifestylový magazín ŠTÝL24.sk  |  Golfový komunitný portál Golfzóna.sk  |  Komunitný portál pre milovníkov zvierat - MojiMiláčikovia.sk  |  Zábava na mobil - Mobilzona.sk

Diskusné fórum

Počet prispevkov: 66 Pridaj príspevok

sterilizácia feny

Nika92 (01.09.2010 12:59)   [Reaguj]
dobrý deň, chcem sa spýtať aká je veľká pravdepodobnosť inkontinencie pri podviazaní vaječníkov u malého plemena? Predtým sme mali fenu anglického kokeršpaniela, ktorá podstúpila sterilizáciu a trpela inkontineciou a radšej by sme sa tomu vyhli. Ďakujem

sterilizácia feny

Nika92 (01.09.2010 12:57)   [Reaguj]
dobrý deň, chcem sa spýtať aká je veľká pravdepodobnosť inkontinencie pri podviazaní vaječníkov u malého plemena? Predtým sme mali fenu anglického kokeršpaniela, ktorá podstúpila sterilizáciu a trpela inkontineciou a radšej by sme sa tomu vyhli. Ďakujem

Môj pes žere hlinu

Vaness_333 (04.08.2010 21:38)   [Reaguj]
Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať, či je normálne že náš pes žere hlinu. Stravu dostava normálnu poprípade aj nejake odmeny alebo pedigree. Môže mu niečo chýbať?

Prosim o radu

bambina13 (31.07.2010 17:11)   [Reaguj]
pozdravujem vas, mam problem a neviem ako ho riesit. psik ma nejaky vytok zo zadku ale strasne slaby. nic mu inak nieje vobec len si to obcas lize preto sme si to len vsimli, nesvrbi ho to, neboli, neknuci nic. neviem co s tym mam robit. analne zlazy mu vytlacaju kazde tri mesiace pri strihani. mozete mi prosim poradit co s tym?

Poradte

monika1979 (30.06.2010 21:30)   [Reaguj]
Dobrý deň Mám doma 11-mesačnu sučku labradora. (zatiaľ nehárala) chcem sa opytať na Váš názor: Chcem ju dať vykastrovať.,kedy by bola najvhodnejšia doba. Počula som dva názory od veterinárov .Jeden vravel že ešte pred háranim, druhy až po. monika1979

šteniatka

monikaxy (22.06.2010 23:43)   [Reaguj]
Dobrý deň, chcela by som vedieť ako pomôcť malinkým šteniatkam od blšiek a kožných parazitov, sú ešte maličké majú tak 3 týždne a neviem, či je vhodné použiť prípravok ako u dospelých psov, keďže ich mamička stále kojí a na prípravku v spreji bolo napísané, že do 2 mesiaca by sa na šteniatka používať nemal. Ďakujem.

pomoc

patrik (22.06.2010 09:27)   [Reaguj]
Dobrý deň! chcel by som sa spýtať,že sa nám stala taká vec,že psíkovi sa dostalo do nosa osina alebo stebielko trávy,začal veľmi kýchať na začiatku ale potom to prestalo,potom sem tam ešte kýchne.Boli sme s ním u veterinára a po konzultácií nam povedal že v nose už asi nič nemá len ho tam niečo ešte irituje,že tam môže mať ranku.Endoskopom zatial nebol vyšetrený.Nevieme si rady lebo sem tam ešte zakýcha,ide o psa plemena shi-tzu.Za radu vám veľmi pekne ďakujem

potrebujem poradit

sisina777 (08.06.2010 22:26)   [Reaguj]
dobry den, asi pred mesiacom som si doniesla domov potkana, od začiatku sa mi zda ze sa jej tažko dýcha, včera mala sliny a krv na papulke, ae dnes jej uz nic neni, žere meenj ako obvykle. nevedeli by ste mi povedat co jej je? za radu vopred dakujem

poradte

janulka269 (07.06.2010 15:06)   [Reaguj]
chcem sa spytat.....mam 10 rocneho psika.....je to dievca a na bruchu sa jej spravili 2 velke(v premere asi 5 cm) hrce....da sa to vyoperovat alebo ma vobec zmysel trapit ju operaciou??

Mačičke opuchli \"prsia\", poraďte prosím :(

husenicka (01.06.2010 19:39)   [Reaguj]
Moja mačka mala mladé, dali sme ich po 2 mesiacoch od nej už preč (kamarát si ich vzal). Zrazu sa jej zväčšili pár dňoch prsia, stvrdli a má ich tvrdé.čo sa s ňou deje? je to niečo vážne? nemá nejaký zápal s mliekom? máme vyhľadať veterinára?

zápach z papule a slintanie

sajgy (30.05.2010 22:24)   [Reaguj]
Dobrý deň, mám 8 ročného anglického kokeršpaniela. Asi dva roky pozorujem uňho zápach z papule. Dalo sa to udržať pod kontrolou, keď som mu kupovala žuvacie kosti Friskies Fresh Breath, no teraz už nepomáhajú. Posledné dva týždne má ešte problém so slinami, vždy slintal, ale teraz sú trošku inej konzistencie. Občas pripomínajú ľudské sople, tiež zapáchajú. Môže to naznačovať nejakú chorobu tráviacej sústavy? Stravuje sa psími konzervami, granulami, občas sa mu ujde aj niečo od stola. Vopred Vám ďakujem za odpoveď.

pes vipil fridex

brko (30.05.2010 09:17)   [Reaguj]
pes sa mi napil fridexu ako mu mozem pomoct

psik mi nepribera

bridos666 (11.04.2010 11:50)   [Reaguj]
ja bi som potreboval radu preco mi psik nepribera ma 3 mesiace zie toho vela ale vobec nepribera kde moze bit problem

napuchnute oko

misha34 (03.04.2010 14:37)   [Reaguj]
moj kralik (barancek) ma napuchnute ocko aj pod okom ma ho cele ovela vecie a on si to aj skrabe a mu stoho ide krv a vznikaju chrasticky.prosim co to moze bit ??

jedenie vykalov

snehurka (08.03.2010 21:36)   [Reaguj]
moj stvormesacny psik pojeda svoje vykaly.zverolekarka mi poradila dat mu olomoucke syry ale nemomohlo to.ak ma niekto skusenost,prosim o radu,dakujem

Labrador haranie

lutsine (17.02.2010 11:36)   [Reaguj]
Dobry den, mame uz skoro 3 ročnú fenku labradora svetlého. Naposledy sa nam harala v novembri 2008, minuly rok sme nespozorovali ziadne krvacanie,cakali sme ze to bude niekedy na jar alebo jesen a nic sa neudialo. Je mozne, ze sa vobec nehara alebo sa jej haranie neprejavuje krvacanim? Fenka ma spolocnu volieru so psom tiez labradorom,zatial ziadne steniatka nemame. V poslednej dobe sa sprava zvlastne, skace na neho a sprava sa akoby ona bola pes a chcela by oplodnit jeho.:)žeby fenka lesbička? je to zvlastne. Pes ju stale ovoniava a ona ho odmieta. Je mozne ju dat aj napriek tomu že sa nehara nakryt? dakujem velmi pekne za odpoved.

krv v stolici

Shaggy (16.02.2010 07:21)   [Reaguj]
Dobra den chcela by som sa poradit .Mam yorkshira a asi 4 dni kaka s krvou ale vcera v noci to bola uz len sama krv!Davam mu jest len granulky.Prosim poradte mi co mam robit ci je to vazne.Dakujem

krv v stolici

Shaggy (16.02.2010 07:20)   [Reaguj]
Dobra den chcela by som sa poradit .Mam yorkshira a asi 4 dni kaka s krvou ale vcera v noci to bola uz len sama krv!Davam mu jest len granulky.Prosim poradte mi co mam robit ci je to vazne.Dakujem

SOS! Vypadávanie srsti

ibaka (30.01.2010 11:41)   [Reaguj]
Dobrý deň, prosím Vás o radu. Nášmu kocúrovi začala pred vyše mesiacom rednúť srsť pri chvoste a rozšírilo sa mu to na brucho, stehná, boky a polovicu chrbta. Tieto lysiny ho však vôbec nesvrbia, neškriabe sa. Správa sa normálne, jesť mu chutí. Nedávno som zbadala už aj druhému kocúrovi rednúcu srsť pri chvoste. Prosím, poraďte mi, k veterinárovi osobne mám strach ísť, lebo sú to mačky, ktoré nechováme v dome. Ďakujem...

laktacia pes

danula5 (17.01.2010 12:01)   [Reaguj]
Dobrý den p. doktor.mam doma 10 ročnú fenku kríženca kokeršpaniela a asi po skončení 2 roka sme ju dali stelirizovat -ma podviazane vajcovody. teraz nam začala harat trocha slabšie ako inokedy a dnes som zitila že z bradaviek jej vyteka mliecna tekutina. aj spravanie sa jej trocha zmenilo v tom ze poponasa stale dake veci od papuče až po šale a rukavice.treba navštívit vašu ordináciu,potrebuje lieky alebo jej to prejde same??

prosim pomozte

maltezak (13.01.2010 16:37)   [Reaguj]
mam maltezaka a z nicoho nic sa mu zacala triast hlavicka.chova sa uplne prirodzene:papa.hra sa...co mam robit a o co by mohlo ist?dakujem

problemy so psami

kardelen (11.01.2010 20:30)   [Reaguj]
dobry vecer. chcem sa vas opitat,mam taky problem ze moju fenecku RR´psi obhanaju aj ked sa nehara, je cela z toho nervozna, kde kolvek sa pohneme ju obtazuju psi z celeho sidliska. ma uz 3roky, tieto problemy mame uz asi 4mesiace. na posledy sa harala v juli. ona sa hara raz za rok. neviete mi povedat ci by sa mohlo jednat o niejaku skritu chorobu alebo je to bezne ? MOZE MAT FENA TAK INTENZIVNY PACH CO LAKA PSOV AJ KED JU PRAVIDELNE KUPEME; A KAZDY R´TRETI DEN JU OD SPODU POUTIERAME: DAKUJEM s pozdravom NATALI

korela

Regina (09.12.2009 18:00)   [Reaguj]
Dobry vecer, moja korela mi pred par dnami prekusla piercing.Nie som si ista,ci prehltla kovovu gulicku z jeho konca,ale nepodarilo sa mi tento kusok najst. Uz je to par dni,vyzera zdrava, ziadnu zmenu nevidno.Viete mi poradit,ci sa po tolkych dnoch mozem prestat o nu obavat alebo ju mam pre isotu vziat na veterinu? Dakujem

korela

Regina (09.12.2009 17:56)   [Reaguj]
Dobry vecer, moja korela mi pred par dnami prekusla piercing.Nie som si ista,ci prehltla kovovu gulicku z jeho konca,ale nepodarilo sa mi tento kusok najst. Uz je to par dni,vyzera zdrava, ziadnu zmenu nevidno.Viete mi poradit,ci sa po tolkych dnoch mozem prestat o nu obavat alebo ju mam pre isotu vziat na veterinu? Dakujem

cikanie v byte = znackovanie?

pagastanka (23.11.2009 14:31)   [Reaguj]
Dobry den. Chela by som poziadat o radu. Mam 3r. psa yorksira, ktory mi cika v byte. Neviem presne ci je to znackovanie, ale robi to iba, ked je doma sam (mozno si vynucuje pozornost) a nie na jedno miesto. Som z toho zufala. Kedze zijem v 1. izbovom byte, tak nemozem problem riesit, ze psa dam do samostatnej izby. Rozmyslala som, ze zakupim klietku (92x62-aby mal miesto), ale obavam sa reakcie psa. Psik casto spi, tak myslim, ze aj v klietke by spal, ale neviem ci by nestekal a neknucal, kedze je zvyknuty mat volny pohyb. Dalsia vec, ktora mi bola odporucena je kastracia, ale tiez sa bojim ci to naozaj pomaha a nebude to len trapenie psa. Viete mi prosim poradit co by bolo naj riesenie? Prostriedky ako feromony, spreje a pod. som uz skusala a nic nezabralo. Vykarhat psa tiez nepomaha nakolko pocas mojej pritomnosti nic take neurobi a hresit ho po xy hodinach, ked sa vratim z prace je to uz 0 bodov.

kozna choroba?

cheubacca666 (01.11.2009 19:53)   [Reaguj]
dobry vecer. chcela by som poprosit o radu..vcera som svojmu morcatu nasla pod pazuchami prednych koncatin chrasty velkosti asi 1 centu...je to nejaka kozna choroba al co to moze byt? predtym to nemal..co by som mu na to mohla dat?? dakuejm za odpoved

kozna choroba?

cheubacca666 (01.11.2009 19:33)   [Reaguj]
dobry vecer. chcela by som poprosit o radu..vcera som svojmu morcatu nasla pod pazuchami prednych koncatin chrasty velkosti asi 1 centu...je to nejaka kozna choroba al co to moze byt? predtym to nemal..co by som mu na to mohla dat?? dakuejm za odpoved

kozna choroba?

cheubacca666 (01.11.2009 19:19)   [Reaguj]

kozna choroba?

cheubacca666 (01.11.2009 19:13)   [Reaguj]

aron

Andreja (26.10.2009 08:36)   [Reaguj]
Mam taky problem, chcela by som sa s vami poradit. Moj pes, biely svajciarsky ovciak, ma vyse dvoch rokov a nikdy nebol pripusteny k fene a vzdy ked si sadne tak sa mu stopori ud. A tak by som sa chcel opytat ci je za potreby navstivit ambulanciu alebo je to v poriadku. Dakujem za skoru odpoved, s pozdravom Andreja

krmivo

Aladin (04.10.2009 12:09)   [Reaguj]
Prosím v čom je rozdiel pri krmivách Royal Canin pri veterinárnej rade a obchodnej rade. Konkrétne v rade giant napr. práve vo veterinárnej rade absentuje napr. omega 3a6 a EPA DHA - čo si myslím, je pre tieto plemená dosť dôležité. Prosím o názor.

liek od bolesti pre psika s rakovinou....

WomanPB (21.09.2009 22:14)   [Reaguj]
Dobrý deň, potrebujem radu. Náš psík ma zväčšenú pečeň, nádor na prsniku-mliečna žlaza, ktorý je vraj zhubný. Má silné bolesti a naši veterinari ani nechcem komentovať...ani liek od bolesti nevedia predspísať, čo dostala rimadyl na artritídu a to potrebujeme pre onkologickeho pacienta. prosím vás, poraďte mi liek od bolesti pre psíka s rakovinou pretože tie jej bolesti sú príšerné, ale ona vonku behá a vyzerá zdravo...

nestoja ušká

rony88 (28.08.2009 15:42)   [Reaguj]
Ahoj, mám 3 mesačného nemeckého ovčiaka a nechcú mu stáť ušká. Počula som, že mu treba dávať surové vajce do jedla aby mu stáli hore. Robím to už asi 3 týždne a nepomáha to. Čím to môže byť?Budú mu voľakedy stáť hore?rony88

pes- dom-byt

Nikol177 (20.08.2009 18:04)   [Reaguj]
Dobry den vsetkym ! Mam 2-rocnu fenu orecha Rokynku (ma nieco z dlhosrsteho jazvecika, je mala) a zije cely zivot na dvore. Ma tam hracky, macky, je stastna, proste normalny dedinsky pes Nema ziadne hygienicke navyky a nie ani vycvicena, ale za to je bystra a poslusna. Casto ju zvyknem bravat do domu, ale vydrzi tam maximalne hodinu potom sedi pred dverami a chce ist von...Teraz nasleduje moj problem: z rodinnych dovodov v buducnosti by som chcela aby Rokynka zila so mnou v panelaku- v 1-izbovom byte. Cchela by som vediet ci by si zvykla zit medzi 4 stenami, ci by sa naucila pytat sa von na potrebu a celkovo ci je sanca aby bola stastna aj v byte kde by nemala taku volnost ako na dvore... Dakujem za odpoved.

pieskomil

ivca9221 (13.08.2009 11:59)   [Reaguj]
prosim vas chcela by som vas poprosit o radu moj pieskomil ma na bruchu nieco take ako ranu a stale si tak hryzie a vyteka mu odtial asi aj hniz co s tym mam robit?? to sa mu zahoji samo alebo nie ja fakt neviem hm? dakujem

Odčervenie-čím?

Berinka (29.06.2009 14:47)   [Reaguj]
Dobrý deň chcem sa opýtať,aký je rozdiel medzi látkou pyranteli embonas a pyranteli pamoas,a či je dobré tablety na odčervenie striedať,alebo stačí nejaká konkrétna tableta,napr.ja stále odčervujem Canivermom,zložením je úplne rovnaký s Drontalom. Ďakujem,pekný deň želám. panther@pobox.sk

kotenie psa

domcici00 (28.06.2009 20:27)   [Reaguj]
dobry vecer chcala by som sa vas nieco spytat chovam bordeauxsku dogu a moja fena sa prvy krat kotila ked sa zacala tak prve steniatko vyslo s nej mrtve a druhe zase zive az takto sa to opakovalo a neviem si stym rady neviem si to vysvetlit ako je to mezne mohli by ste mi poradit

Váha šteniatka

elka (13.06.2009 20:33)   [Reaguj]
Môj dvanásťtýždňový maltezáčik váži 2,8 kg. Je to veľmi veľa? Treba obmedziť pamlsky - odmeny?

Kanarik

Matteo33 (10.06.2009 18:56)   [Reaguj]
Dobrý deň. Chcem sa spýtať na zafarbovanie kanarikov na cerveno. Chcem robit na tuto temu SOC-ku do skoly a prilis o tejto teme neviem najst ani v odbornych literaturach o chove kanarikov. Mohli by ste mi poradit ako to posobi na organizmus kanarika atd. Dakujem za odpoved.

psik a cesta lietadlom

saaahne (29.05.2009 13:59)   [Reaguj]
Dobry den zelam. Rozhodujem sa, ci zobrat svoju malu civavu na dlhu cest lietadlom. Zial, zrusili moznost zobrat si ju na palubu. Takze by musela byt v klietke, v nakladnom priestore....Neviete mi prosim poradit, ci je dobre, aby to podstupila?...Je to hrozny maznacik a bojim sa, aby z toho nemala traumu...Dakujem Vam vopred, velmi mi tym pomozete....

YORKSHIR

Lenka25 (16.05.2009 14:54)   [Reaguj]
Prosím o radu. Mám 10 mesačného yorkshirského teréra a pred 4 dňami mu trhali dva zúbky,vten istý deň ked bol v anamnéze sme ho dali aj ostrihať. Odvtedy stále iba leží, málo pije a kňučí keď ho chytíme za bok pod pravou labkou. Jesť mu chutí. Veteriár nám povedal že to má zo stresu... je to možné? Akô mu môžem pomôcť? Vopred ďakujem za rýchlu odpoveď... hviezdulka13@azet.sk

Prosím poraďte

vevinocka (13.05.2009 09:35)   [Reaguj]
Dobrý deň, poprosila by som o radu máme 16 ročného pudlíka, ešte včera poobede behal po dvore a potom ho náhle chytila triaška, tiekli mu sliny a stále močil. Šli sme veterinárovi robil mu sono, bral krv na hematológiu a biochémiu ale nevie zatiaľ zistiť čo mu je. Má zníženú teplotu, chytil kŕče na čo mu dal doktor nejakú injekciu a stále z neho tečie taká zelená stolica. Na nič sa neprišlo obličky má v poriadku, nebola to ani otrava jediné čo zistil že má vysoká biele krvinky 125000 na čo mu dal antibiotiká a dostal infúziu, lebo stratil veľa tekutín. Boli sme tam 4 hodiny urobil mu milión vyšetrení volal aj ďalším veterinárom a nikomu tie príznaky spolu nesedeli. Neviete čo by to mohlo byť? Papať mu napriek tomu chutí.

psík otvorí papuľku na 1,5 cm

nastenka (05.05.2009 17:22)   [Reaguj]
Dobrý deň Ujali sme sa zlatého retrievera, má rok a 4 mesiace.Doma sme zistili, že otvorí papuľku na 1,5 cm.Veterinár povedal, že je to kraniomandiblárna osteopatia a dostal na 4 dni trojnásobnú dávku kortikoidov.No nepomohlo. Boli sme aj u iého veterinára, aby sme si potvrdili diagnózu.Tu padli síce 4, DD-CMO, temporálna myozitída, temporomandiblárna dysplázia, stav po fraktúre v temporomandiblárnom kĺbe.Ale nakoľko nevieme, čo sa stalo, kým nebol nás ( bývalá majiteľka vraj o ničom nevie, dokonca si ani len nevšimla, že nevyplazuje pri odvetrávaní jazyk, čo je teda dosť zvláštne), je vraj v podstate jedno, aká je príčina. Stav je chronický a má stuhlé žuvacie svaly temporomandibulárnych kĺbov. Dostal Prednison 2Omg 2x1,5 tab a Famosan 1x1. Chcela by som sa spýtať, čo by sa dalo robiť viac, čo by mu mohlo pomôcť?? Nahrievam ho biolampou a snažím sa m manálne cvičiť s čeľusťami, mám však problém s technikou. Ak by sa dalo, poraďte mi, ako to cvičenie vykonávať,zatiaľ mu otváram ústa rukami.Vopred ďakjem za akúkoľvek radu.

mačiatka

lucy2201 (03.05.2009 16:56)   [Reaguj]
prosim vas potrebujem poradit a surne.moja britska mačka bude do tyždna prvykrat \"rodit\" a ja neviem či to zvladne sama alebo mam byt pri nej.veterinarka mi toho moc nepovedala,len tolko že niektore mačky pomoc potrebuju a ine nie.mam ju nechat samu a zbytočne ju nestresovat mojou pritomnostou?citim sa ako keby mam rodit ja a nie ona.všetsi kto s tym mate skusenosti prosim napište zopar slov aj mailom lucy2201@ayet.sk dakujem

Mokrý pes

STRIKER32 (25.03.2009 19:35)   [Reaguj]
Dobrý deň chcel by som sa spytat: bol som na rybačke a pes mi spadol do vody hned sme šli domov cesta trvala 6-8 min. ked sme prili 2-krát som ho vytrel a dal som mu napit teplú polievku s masom ked vosiel do búdy mal este na chrbte 2 malé mokré miesta tak som ho este prikril koselou stačí takáto prevencia??? Odpoved prosim poslite na e-mail: STRIKER32@azet.sk ďakujem

potrebujem surne radu

lucia15 (25.03.2009 18:11)   [Reaguj]
dobry den chcela by som sa opytat ze ci moze pes pouzivat aj ludske kvapky do oci alebo len dake specialne zvieracie

potrebujem surne radu

lucia15 (25.03.2009 18:11)   [Reaguj]
dobry den chcela by som sa opytat ze ci moze pes pouzivat aj ludske kvapky do oci alebo len dake specialne zvieracie

potrebujem surne radu

lucia15 (25.03.2009 18:05)   [Reaguj]

potrebujem surne radu

lucia15 (25.03.2009 18:05)   [Reaguj]

yorkshir

Bady01 (18.03.2009 11:22)   [Reaguj]
Dobry den.Chcem sa spytat ci je normalne aby 9tyzdove stena yorkshira vazilo 1,4kg a kolko bude vazit priblizne dospely ked uz teras tak vela vazi.Dakujem vopred za odpoved.

neviem, čo je môjmu psíkovi:(((

elanor (16.03.2009 11:44)   [Reaguj]
neviem, čo je môjmu psíkovi, je to osemročný kríženec maltézskeho psíka.začalo to včera ráno.po vychádzke sme prišli domov a on začal byť malátny, odmieta jedlo aj vodu, stále spí, včera mal chvíľočku triašku a pravdepodobne má bolesť v ľavej časti chrbátika smerom k chvostu, lebo sa tam nechce dať pohladiť a skučí pri tom.parazita tam nemá, ani žiadne vonkajšie viditeľné poranenie.myslela som si, že je to psychické, lebo včera ráno sa naľakal veľkej tmavej mačky, ktorá mu vbehla do cesty.ale dnes sa mu nechcelo ísť von, nežerie, ani nepije, iba stále leží.poraďťe mi prosím, čo to môže byť.....

neviem, čo je môjmu psíkovi:(((

elanor (16.03.2009 11:42)   [Reaguj]
neviem, čo je môjmu psíkovi, je to osemročný kríženec maltézskeho psíka.začalo to včera ráno.po vychádzke sme prišli domov a on začal byť malátny, odmieta jedlo aj vodu, stále spí, včera mal chvíľočku triašku a pravdepodobne má bolesť v ľavej časti chrbátika smerom k chvostu, lebo sa tam nechce dať pohladiť a skučí pri tom.parazita tam nemá, ani žiadne vonkajšie viditeľné poranenie.myslela som si, že je to psychické, lebo včera ráno sa naľakal veľkej tmavej mačky, ktorá mu vbehla do cesty.ale dnes sa mu nechcelo ísť von, nežerie, ani nepije, iba stále leží.poraďťe mi prosím, čo to môže byť.....

britska mačka

lucy2201 (06.03.2009 12:48)   [Reaguj]
dobry den.chcela by som vas poprosit o radu.mam 1,5r čistokrvnu britsku modru mačku.jedneho dna sa mi začala z ničoho nič valat po zemi a strašne mravčat tak zo strachu som s nou utekala k veterinarke.ona mi povedala že akurat sa hara že či nechcem mat male mačiatka.zaniesla som ju znamemu,on ma britskeho modreho kocura a bude u neho 3 dni.ked sme ju dali k nemu tak na neho strašne syčala-kocura nikdy predtym nemala.chcem sa spytat či je to normalne lebo ten kocur sa jej zahryzol do krku,či to tak mačky robia.neubliži jej?nepobiju sa ked na prvy pohlad to vyzeralo tak že moja mačka sa toho kocura boji....prosim vas o radu dakujem

britska mačka

lucy2201 (06.03.2009 12:47)   [Reaguj]
dobry den.chcela by som vas poprosit o radu.mam 1,5r čistokrvnu britsku modru mačku.jedneho dna sa mi začala z ničoho nič valat po zemi a strašne mravčat tak zo strachu som s nou utekala k veterinarke.ona mi povedala že akurat sa hara že či nechcem mat male mačiatka.zaniesla som ju znamemu,on ma britskeho modreho kocura a bude u neho 3 dni.ked sme ju dali k nemu tak na neho strašne syčala-kocura nikdy predtym nemala.chcem sa spytat či je to normalne lebo ten kocur sa jej zahryzol do krku,či to tak mačky robia.neubliži jej?nepobiju sa ked na prvy pohlad to vyzeralo tak že moja mačka sa toho kocura boji....prosim vas o radu dakujem

chorá korela

aksimm (05.03.2009 10:02)   [Reaguj]
Dobrý deň, mohla by som vás poprosiť o radu, Mám 14 ročného samčeka korely, asi pred dvoma týždňami začal ťažko až sipavo dýchať, kýchal a mal červené nozdry, tak som s ním bola u veterinárky, ktorá mu dala injekciu s antibiotikom s tým že má infekciu dýchacích ciest. No po nej mal alergickú reakciu, zvracal a celý deň spal. Tak mu naordinovala antibiotiká ronaxan, ktoré užíva asi týždeň, no stav sa mu nezlepšil. Stále chrčí pri dýchaní a kýcha a je akoby smutný. Lekárka má dovolenku, preto vás chcem poprosiť o radu, či sa jedná naozaj o infekciu dýchacích ciest, len mu ešte nezabralo antibiotikum, alebo či to prípadne nie je niečo iné, napr.nejaké parazity v dýchacích cestách. Prosím vás poraďte mi, ako mu mám pomôcť alebo ako mám rozoznať príznaky iného ochorenia? Veľmi pekne ďakujem za odpoveď.

Retriever

janko27 (22.02.2009 12:23)   [Reaguj]
moj psík nedošlapuje na prednú labku vyzerá to tak že ho bolí vankúšik ale nič tam pichnute nieje poradíte mi čo s tím a čo mu je????????????

Rada

monika (20.02.2009 15:29)   [Reaguj]
Dobrí den, chcela by som si kúpiť Anglického Bulldoga, ale od viacerich znamich som sa dopočula že sú velmi nachilné na choroby, problémi s klbami... Aké mate skúsenosti vi stímto plemenom dakujem

pomocovanie

gerome3 (05.02.2009 09:15)   [Reaguj]
dobry den,mam 4rocneho anglickeho buldoga,posledny mesiac zacal ocikavat nabytok,crepnik,vzdy tie iste miesta.predtym to nikdy nerobil..neviem co si pocat..

RE: pomocovanie

monika (20.02.2009 15:35)   [Reaguj]
dobrý den, ja by som si tieš chcela kúpiť Ang.bulldoga ale som počula že su velmi naročné a problematické hlavne čo sa tíka klbou...dakujem za odpoved

RE: RE: pomocovanie

gerome3 (06.03.2009 11:20)   [Reaguj]
ahoj monika,vobec nie su narocne,je to uuzasnee zvieratko,nesmie pribrat rychlo,vtedy by ho klby boleli a dolezite su aj dlhe prechadzky a ten moj hoci ma uz4roky je stale nesmierne hravy,nema problem ani s klbami ani s pokozkou,iba doporucujem.pa pa

steniatka Yorkshira

didinka (12.01.2009 16:20)   [Reaguj]
ahojte, mam yorkshirku bude mat tri roky a vazi skoro dve kila. Chceli by sme ju dat nakryt, prosim poradte je moc na to mala ?? moze pri porode zomret ? prosim napiste mi na mail jankajanka123123@azet.sk velmi pekne dakujem

rada

maniak85 (10.01.2009 19:33)   [Reaguj]
minuly tyzden mi zrazilo psika auto, jednalo sa o nahodu pri cuvani, kedy mu koleso z casti pritislo hlavu. Psik vyzeral v poriadku, len trochu v soku. Dalsi den uz normalne behal. Ale urobil sa mu opuch na usnici. V podstate sa koza oddelila od chrupavciteho zakladu a ten vacok je vyplneny krvou. Zrejme nasledok otlacenia. Po dezinfekcii usnice som mu to vytiahol striekackou a ihlou, ale dalsi den sa to zacalo znovu plnit a teraz to uz ma uplne plne, ucho teple a citlive na dotyk.

skrabanie

zasa (09.01.2009 20:17)   [Reaguj]
Prosim o pomoc mam1,5 rocnu fenku shitzu asi v oktobri sa mi zacala skrabat tak zurivo ze rano ked sa zobudi to je uplny ritual pod papulkou na hlave za usami potom si vyhryza packy bolsa som u 2 veterinarov ale nic jej nenasli na kozi ma ju cistu bez blsiek a parazitou mala antialergicke zradlo potom rybi olejcek sampon proti svrbeniu,prednison tabletky ale tie jej nechcem davat dlhodobo lebo je velmi skodlivy na pecen. Nic jej nezabera srst ma peknu zdravu cesem ju pravidelne.Dakujem

vyprázdnenie análnych vačkov

sandra1 (02.01.2009 15:38)   [Reaguj]
Dobrý den,chcela by som sa spytat,nas psik si sucha zadok o dlazku a viem,ze treba ist do veterinarnej ambulancie vyprazdnit análne vačky.Kedže vy ste najbližši veterinar,chcela by som sa informovat o vyslednu cenu celeho procesu.Vopred dakujem

zltok,popripade veterinar

sandra1 (21.12.2008 14:30)   [Reaguj]
Ahoj,existuje teoria,ze ked sa poda psovi iba zltok z vajca,tak to pomoze plznutiu.Neviem,co je na tom pravdy,moj pes nastastie neplzne,popripade sa skus na radu obratit veterinarovi,existuju na to aj tabletky-vitaminy.Drzim palce

potrebujeme radu

malowa (07.12.2008 10:26)   [Reaguj]
od vcera zacal nas psik velmi plznut, zostavaju po nom chumace srsti na sedacke, ci koberci, vcera sa kupal, ale s uplne beznym samponom pre psov, co robit? ako mu pomoct? malova

Pridaj príspevok: (reakcia)

potrebujem surne radu - lucia15 (25.03.2009 18:11)
[Zrušiť reakciu]

Na pridávanie reakcií, musíte byť prihlásený.

späť

Vyhľadávanie

Typ:
Výraz:
Krajina:
Mesto:
Zoraď:

Náhodná fotogaléria

dastinko-tv

Autor: marek39
Názov: dastinko tv

Anketa

Pociťujú aj vaši miláčikovia krízu?
 Chcem pre nich to najlepšie, nech sa deje čokoľvek. (1154)

Zatiaľ nie. Sú poslední na rade. (184)

Čiastočne. Už nemusia mať to najdrahšie. (139)

Samozrejme. Dotýka sa každého. (40)

Predsa nebudem v núdzi živiť ďalší hladný krk. (43)

Spolu: 1560x

Newsletter

Chceš pravidelne dostávať info z diania na tvojom komunitnom portáli o tebe, tvojich miláčikoch a kamarátoch na e-mail?

E-mail: